Nagų gelio lakavimo pliusai ir minusai

pagal | 2022-08-11

Į įvairias grožio procedūras kiekvienas asmuo gali žiūrėti skirtingai. Vieniems tai yra privaloma, kitiems atvirkščiai – tai yra bereikalingas pinigų švaistymas. Bet kaip bebūtų, įvairios grožio procedūros padeda išvengti kasdienių darbų, kuriuos turėtume atlikti ir taip sutaupomas laikas. Lygiai tokia pati situacija yra su geliniu nagų lakavimu, kai kam tokia procedūra yra privaloma, o kai kam ji gali atrodyti nereikšminga. Tad šiame straipsnyje ir papasakosime, kokie yra nagų gelio lakavimo pliusai ir minusai.

Nagų gelio lakavimo pliusai

Atliekant tokį manikiūrą galima įžvelgti labai daug pliusų. Turbūt vienas pagrindinių yra tas, kad pakanka vos vieno ar dviejų apsilankymų per mėnesį pas specialistą ir jūsų manikiūras atrodys kuo puikiausiai. Tad tokiu būdu galite sutaupyti labai daug laiko nagų priežiūrai. Kitas pliusas yra tas, kad toks manikiūras išsilaiko ilgai, todėl visada vaikščiosite su tvarkingais nagais. Nagų geliai gali sustiprinti pačius nagus, jeigu jie yra silpni ir lūžinėjantys. Todėl taip bent šiek tiek galima sutvarkyti lūžinėjančių nagų problemą. Toks manikiūras yra labai patogus, nes jis nebijo vandens ir jo nuplauti nėra galimybės. Tad jei vasarą dažnai būnate gamtoje prie ežero, su nulakuotais geliniais nagais galite nesibaimindami maudytis.

Nagų gelio lakavimo minusai

Kaip ir įvairiose situacijose taip ir čia, galima įžvelgti tam tikrus minusus, tačiau jie nėra tokie reikšmingi. Vienas tokių galėtų būti tas, kad tokia grožio procedūra gali užtrukti ganėtinai ilgai ir kaip bebūtų gaila, jos paskubinti nėra galimybės, nes nagų gelis turėtų išdžiūti tinkamai. Tai laiko tarpas turėtų būti skirtas pakankamai ilgas. Dar vienas minusas galėtų būti tas, kad tokio nagų lako nusivalyti taip lengvai negalima, kaip įprasto nagų lako. Todėl dažniausiai reikia kreiptis į specialistus. Bet dažniausios situacijos būna tokios, kad vienu kartu atėjus pašalinti seną gelį, iš karto yra daromas kitas. Tad praktiškai šios procedūros atskirai daryti nereikia.

Ar verta darytis gelinį lakavimą?

Kaip matote iš pateiktų argumentų, kad tokią procedūrą verta atlikti, nes ji turi kur kas daugiau pliusų. Dar vienas dalykas, kurį svarbu paminėti yra tas, kad atliekant gelinį lakavimą bus papildomai naudojamos nagų priežiūros priemonės, kurios bus labai naudingos, nes galės pamaitinti nagus ir visą rankų odą. Tad jei turite galimybę, tikrai verta naudotis tokia procedūra, nes ji yra didelis palengvinimas norint turėti gražius ir tvarkingus nagus.