Ką reiktų žinoti apie automobilių supirkimą?

pagal | 2021-10-20

Naudinga informacija, kurią reiktų žinoti apie automobilių supirkimą

Automobilių supirkimas, populiari ir gerai žinoma paslauga mūsų visuomenėje. O jeigu kas nežino, trumpai apie tai papasakosime. Įsivaizduokite, jog turite seną automobilį, ir nusprendėte atsinaujinti. Senas jūsų automobilis turi nemažai defektų, tiek kosmetinių, tiek techninių, ir žinote, jog pardavimo procesas bus šiuo atveju sunkus. Šiuo atveju galite drąsiai kreiptis ir pildyti internetines formas automobilių supirkimo portale, ir laukti skambučių bei žinučių su siūlomomis kainomis ir parduoti automobilį iš karto!

Šios paslaugos dėka taupote savo laiką, nereikia papildomai investuoti į automobilio remontus, mokėti už brangius automobilių skelbimų portalų skelbimus, o tiesiog viską atiduoti dirbti specialistams. Tai yra puiki ir paklausi paslauga, tačiau reikia žinoti tam tikrus niuansus apie kai kuriuos supirkėjus, juos paminėsime šiame straipsnyje:

Automobilių supirkimas  nauda

  • Kreipkitės į žinomus automobilių supirkėjų puslapius, jeigu norite gauti daugiau kainos pasiūlymų ir greičiau parduoti automobilį. Gaudami pasiūlymus svarbiausia nepasiduoti spaudimui ir šiek tiek palaukti. Patys naudojamės https://supirkejubaze.lt paslaugomis, tai daryti patariame ir Jums. Pirmuosius kainų pasiūlymus gausite jau po dešimties minučių.
  • Paslauga naudotis itin verta, jeigu jau patys ilgą laiką mėginate parduoti automobilį, pratęsiate mokamus skelbimus ir vis tiek nesulaukiate pirkėjų dėmesio. Galbūt tai lemia didelė automobilio kaina, galbūt nekokybiškos nuotraukos, o gal pardavinėjamas automobilis yra retas, ar  prastos komplektacijos? Auto supirkėjams tai nėra svarbu.
  • Pinigai mokami čia ir dabar. Greičiausiai gausite mažiau pinigų, nei rinkos kaina, tačiau gausite komfortą ir atsikratysite nereikalingos transporto priemonės.
  • Labai patogu dirbantiems žmonėms, kurie dirba nuo 8 iki 5. Su auto supirkėjais galite suderinti Jums patogų laiką, priešingai nei su klientais kurie automobilio ieško sau. O mažiausiai žmonės nori sukti galvą savaitgalį su apžiūromis, kuomet laiką galima skirti šeimai.

Kokius automobilius galima siūlyti?

Trumpas atsakymas būtų visus. Su defektais, be defektų. Automobilis gali būti nevažiuojantis, be techninės apžiūros ar po auto įvykio. Taip pat mūsų minėtoje svetainėje galite pasiūlyti angliškus ar kitų šalių automobilius, kurie yra net ir dešinėje pusėje. Superkame automobilius iki 20.000 eurų. Atsiskaityti galima grynaisiais pinigais, arba pavedimu.

Straipsnis parengtas pazinkeuropa.lt portalo