Kaip paruošti stalą šventei?

pagal | 2022-02-02

Šventinis stalas– tai vieta prie kuriuo susirenka  artimiausi žmonės, draugai, paminėti jums  svarbios dienos, ar tai būtų gimtadienis ar  metinė šventė ar paprasčiausias draugų suėjimas. Gerai nuotaikai sukurti didelę reikšmę turi ne tik skanus maistas, bet ir įvairios dekoracijos, papuošimai. Balionai- universali dekoracija tinka švenčiant patalpose ir lauke, švenčiant vaikų, suaugusių gimtadienius, balionus galima derinti tarpusavyjei ir sukurti įvairias kombinacijas. LED lemputės- padeda sukurti šventinę atmosferą ne tik per kalėdas, bet ir visomis progomis, joms reikalinga elektra, bet jeigu jos nėra, galima naudoti pakrovimo baterijas, jas paprasta pakabinti, nukabinti ir panaudoti ne vieną kartą. Šventinei nuotaikai sukurti, puikus pasirinkimas vėliavėlės, o kabinti jas galima įvairiai:  tarp medžių, prie stalo krašto, ar pagal kitokį turimą variantą. Lauke patariama naudoti plastikines ir medžiagines vėliavėles, bet jeigu neprognazuojama tai dienai lietaus ar vėjo, galima naudoti  ir popierines vėliavėles. Šventiniam stalui papuošti reikia gėlių, patariama puošti gėlėmis ne iš gėlių salonų, o iš pievų ar miškų, nes laukinės gėlės bus gražiausias pasirinkimas ir atrodys natūraliai, iš gėlių galima pinti vainikus, pamerkti į indą ir pakabinti ant šakos arba  pastatyti  ant stalo.

Skaidrūs vienkartiniai indai

Skaidrūs vienkartiniai indai: stalo įrankiai, puodeliai, lėkštutės, taurės, stikliukai ir kt., pagaminti iš tvirto, kokybiško  skaidraus plastiko, naudojami iškyloje gamtoje ir kitokiose šventėse. Skaidrių puodelių, tinkančių šaltiems gėrimams su jiems tinkančiais dangteliais ir su skyle šiaudeliui galima pasirinkti įvairių dydžių ir formų. Vienkartiniai skaidrūs puodeliai su dangteliais be skylės, tinka džiovintiems vaisiams, riešutams, ledams, daržovių ir vaisių salotoms, konditerijos gaminiams ir kitiems produktams.

Kokioje srityje labiausiai naudojami vienkartiniai indai?

Vienkartiniai indai labiausiai naudojami maisto gamyboje, tiekiant išsinešimo paslaugas. Klientams labai patogu  užsisakant maistą į namus, patogu švenčiant įvairias šventes, nes maistas gaunamas  vienkartinėse pakuotėse. Šventei pasibaigus nereikia  rūpintis indų plovimu, o panaudotus vienkartinius indus reikalinga surinkti ir išmesti.