Kokie yra geriausi puodai gaminimui lauke?

pagal | 2022-02-01

Maisto gaminimas lauke gali būti smagi ir atpalaiduojanti patirtis… su tinkama įranga. Nors galite gaminti maistą su savo buitiniais puodais ir keptuvėmis, dauguma tradicinių virtuvės reikmenų yra per sunkūs ir dideli, kad juos būtų galima nešiotis su savimi ar susikrauti į automobilį. Dažniausiai virėjo rinkinyje, skirtame net stovyklavimui, paprastai yra viskas, ko reikia gaminant maistą lauke, nesinešant visos namų virtuvės.

Bandymas gaminti su nekokybiškais indais gali būti nelinksmas. Išsivilkti gražius namų virtuvės reikmenis į lauką gali būti rizikinga, todėl rekomenduojame pasiimti keletą būtiniausių virtuvės reikmenų, kad galėtumėte mėgautis maistu gamindami lauke.

Žemiau pateikti mėgstamiausi stovyklavietės virtuvės reikmenys ir keletas papildomų elementų, kuriuos yra smagu ir naudinga turėti stovyklaujant.

Nors galite naudoti kai kuriuos puodus ir keptuves iš savo namų virtuvės, yra keletas privalumų, kai turite tam skirtą virtuvės reikmenų rinkinį:

Palengvina pakavimą. Didžiausias privalumas, kai turite stovyklavietės virtuvės reikmenų rinkinį, yra tai, kad jums nereikės raustis virtuvėje kiekvieną kartą, kai norite išvykti į stovyklą. Viską, ko jums reikia – virtuvės reikmenis, indus – galima laikyti kartu. Tai taip pat sumažina galimybę pamiršti ką nors svarbaus namuose, pavyzdžiui, virdulį, nes tą rytą ruošėte kavą.

Kompaktiškesni. Sulankstomos rankenos, sulankstomi silikoniniai puodai ir įkišamos keptuvės. Daugelio tipų stovyklavietės virtuvės reikmenys turi naujoviškų dizaino ypatybių, kad jie būtų kompaktiškesni. Nors kai kurie iš šių dizainų yra gana protingi, kiti yra šiek tiek per protingi. Turėkite omenyje savo konkretų naudojimo atvejį.

Ilgaamžiškumas. Jokiu būdu to negalima apeiti, kai gaminate maistą stovyklavietėje, azijietiško Kazano puodas vienas iš geriausių pasirinimų ir kazanas kaina nesikandžioja. Jei nenorite rizikuoti sudaužyti savo puikių virtuvės reikmenų, atskiras stovyklavietės virtuvės reikmenų rinkinys gali tai išspręsti.

Apsvarstykite savo šilumos šaltinį.

Beveik visi stovyklavietės virtuvės reikmenys yra skirti dirbti virš standartinės propano degiklio stovyklavietės viryklės.

Tačiau jei norite gaminti maistą ir ant laužo, tuomet turėsite pasirinkti indus be jokių plastikinių komponentų (rankenų, dangtelių ar net nepridegančios dangos), kurie gali ištirpti veikiami didelio ugnies karščio.